Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

ZakelijkVervoerGarageverzekering

Garageverzekering

Bent u garagehouder of autodealer? Waar mens en machine samenkomen, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Schade aan het voertuig van uw klant of een klant die letsel oploopt? Het is gebeurd voordat u er erg in heeft. Een goede verzekering is een noodzaak. Onze adviseurs stemmen uw dekking af op uw behoeften.

Jurgen Arends

Hulp nodig?
Neem contact op met Jurgen Arends

mail of bel 024-6495013

Geen zorgen bij schade 

Als eigenaar van een garage of autobedrijf loopt u specifieke bedrijfsrisico’s. Niet alleen kunnen de voertuigen beschadigen, maar ook uw klanten of werknemers kunnen letsel oplopen. En hoe groot is de kans op diefstal? Als u de risico’s zorgvuldig afdekt, hoeft u zich over de kosten minder zorgen te maken.

De Garageverzekering is interessant voor alle bedrijven die te maken hebben met auto’s, campers of caravans van klanten.

Op maat gemaakt 

Ieder bedrijf kent zijn eigen risico’s. Daarom kunt u de Garageverzekering nauwkeurig afstemmen op wat u nodig vindt.

Goede preventie, minder schade 

Met goede preventiemaatregelen maakt u uw bedrijf veiliger voor klanten en medewerkers. Bovendien neemt de kans op schade sterk af. Omdat het belang van preventie groot is, kunt u bij Bijmans Assurantiën rekenen op begeleiding en advies op dit gebied.

Naverrekening 

Voor uw Garageverzekering betaalt u een premie met naverrekening. Wij inventariseren aan het einde van het jaar uw schadegegevens en de definitieve premiegrondslagen. Zijn de premiegrondslagen hoger dan verwacht en/of heeft u schade, dan betaalt u bij en anders krijgt u een deel van uw premie terug.

Welke dekking is relevant voor uw bedrijf? Onze adviseurs helpen u graag op weg. Bel Jurgen voor een afspraak.
 

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer