Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

ZakelijkGebouw en goederenWerkmaterieelverzekering

Werkmaterieelverzekering

Gebruikt u werkmaterieel tijdens uw werk, zoals magazijnwagens en vorkheftrucks? De Werkmaterieelverzekering verzekert schade aan uw werkmaterieel. Voor elk soort werkmaterieel kunt u een geschikte verzekering afsluiten.

Een graafmachine die een ondergrondse kabel raakt (materiële schade) waardoor de fabriek stilvalt (immateriële schade). Een werknemer die met de heftruck de loods uitrijdt en daarbij een collega over het hoofd ziet met als gevolg forse letselschade. Of een hijskraan die bovenop een pand in aanbouw valt door het wegzakken van een stempelpoot. Een goede verzekering, helemaal afgestemd op dit soort risico’s, is dan heel belangrijk. De Werkmaterieelverzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten door schade.

Mireille Verploegen

Hulp nodig?
Neem contact op met Mireille Verploegen

mail of bel 024-6495012

Dekking Aansprakelijkheid

Dekt de aansprakelijkheid voor schade met of door het verzekerde object aan personen en/of goederen. De dekking voor aansprakelijkheid op de Werkmaterieelpolis bestaat uit het verkeersrisico en het werkrisico:

  • Het verkeersrisico dekt de aansprakelijkheid door deelname aan het verkeer
  • Het werkrisico dekt de aansprakelijkheid voor schade toegebracht tijdens werkzaamheden

Cascodekking

De cascodekking dekt beschadiging en verlies van het verzekerde object.

Uitbreiden dekking

Wilt u uw dekking uitbreiden door bijvoorbeeld verhoging van het verzekerde bedrag, aansprakelijkheid of uitbreiding van het dekkingsgebied? Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Maatwerkoplossing

Ieder bedrijf is anders en heeft zijn specifieke wensen. Daarom is het belangrijk om uw materieel en de bijbehorende risico’s goed in kaart te brengen. Wij helpen u daar graag bij.

Offerte ontvangen? Afspraak maken? Bel Mireille.  

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer