Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

ZakelijkGebouw en goederenInventaris/goederenverzekering

Inventaris/goederenverzekering

Als er schade ontstaat aan uw inventaris of goederen, is de toekomst van uw bedrijf de eerste zorg. De Inventaris-/Goederenverzekering vergoedt materiële schade, zodat u snel verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Mireille Verploegen

Hulp nodig?
Neem contact op met Mireille Verploegen

mail of bel 024-6495012

Directe schade en bijkomende kosten

De Inventaris-/Goederenverzekering vergoedt materiële schade door bijvoorbeeld brand, storm, neerslag, blikseminslag, ontploffing en vandalisme. Naast de directe schade bent u ook verzekerd tegen diverse bijkomende kosten.

Bereddings- en expertisekosten

De Inventaris-/Goederenverzekering biedt bovenop de verzekerde som dekking voor bereddings- en expertisekosten. Bereddingskosten zijn alle gemaakte kosten om de schade te beperken. Expertisekosten zijn de kosten van het vaststellen van de schade en kosten.

Extra voordelen

  • Garantie tegen onderverzekering mogelijk
  • Ook dekking tegen schade door extreme neerslag, bijvoorbeeld schade als gevolg van het instorten van het dak door sneeuwdruk.

De premie die u betaalt voor de Inventaris-/Goederenverzekering hangt af van de verzekerde waarde, de gekozen dekking en eventuele specifieke wensen. Wij adviseren u hier graag over. Onze adviseur vertelt u alles wat u moet weten, berekent uw premie én sluit de verzekering voor u af.

Bel Mireille om een afspraak te maken. 

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer