Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

ZakelijkGebouw en goederenGebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Brand, overstroming of vandalisme; schade aan uw bedrijfsgebouw kan talloze oorzaken hebben. Met de Gebouwenverzekering hoeft u zich over de kosten van materiële schade in ieder geval geen zorgen te maken.

Sonja Bijmans

Hulp nodig?
Neem contact op met Sonja Bijmans

mail of bel 024-6495012

Directe schade en bijkomende kosten

Schade aan uw bedrijfsgebouw kan flink in de papieren lopen. Met de Uitgebreide Gebouwenverzekering dekt u zich in tegen de materiële schade. Behalve directe schade aan uw bedrijfsgebouw dekt de Uitgebreide Gebouwenverzekering ook diverse bijkomende kosten.

Standaarddekking

De Uitgebreide Gebouwenverzekering dekt standaard een groot aantal gebeurtenissen. Zo vergoedt de verzekering onder andere schade door brand, storm, neerslag, blikseminslag, ontploffing en vandalisme.

Bereddings- en expertisekosten

De Uitgebreide Gebouwenverzekering biedt bovenop de verzekerde som dekking voor bereddings- en expertisekosten. Bereddingskosten zijn alle gemaakte kosten om de schade te beperken. Expertisekosten zijn de kosten van het vaststellen van de schade en kosten.

Extra voordelen

  • Garantie tegen onderverzekering mogelijk
  • Ook dekking tegen schade door extreme neerslag, bijvoorbeeld schade als gevolg van het instorten van het dak door sneeuwdruk

De premie die u betaalt voor de Uitgebreide Gebouwenverzekering hangt af van de herbouwwaarde van uw bedrijfsgebouw, de gekozen dekking en eventuele specifieke wensen.

Onze adviseurs vertellen u alles wat u moet weten, berekenen uw premie en kunnen de verzekering voor u afsluiten. Bel Sonja om een afspraak te maken.

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer