Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

ZakelijkAansprakelijkheidCAR/Montageverzekering

CAR/Montageverzekering

Op de bouwplaats kunt u te maken krijgen met brand, diefstal, storm of vandalisme. Verzeker daarom uw werk in aanbouw met de Construction All-Risk (CAR) verzekering.

Soorten CAR-verzekeringen

U kunt kiezen voor een doorlopende CAR-verzekering of voor een tijdelijke CAR-verzekering. De doorlopende verzekering is geschikt voor een bouwbedrijf die het hele jaar bouwprjecten uitvoerd. De tijdelijke verzekering is bestemd voor bouwbedrijven voor de bouwduur van een enkel project. Daarnaast is er ook een CAR_verzekering voor particulieren. Deze is bestemd voor particulieren die in eigen beheer een woonhuis (laten) bouwen of verbouwen.

Dekking

U verzekert uw werkzaamheden met de standaard doorlopende CAR-verzekering. Dit is een standaardpakket voor bouwbedrijven in het MKB met vaste dekkingen en bedragen. Onder de dekking valt het werk, de bestaande eigendommen van de opdrachtgever, hulpmateriaal, persoonlijke eigendommen van de bouwdirectie en personeel.

Ook maatwerk mogelijk

Stelt u liever uw eigen pakket samen? Kies dan voor een doorlopende verzekering die zoveel mogelijk op uw specifieke wensen is afgestemd. Vraag uw onafhankelijk adviseur naar de voordelen van de ZekerheidsCombinatie Bedrijven.

Waarom is een CAR-/Montageverzekering voor een onderaannemer aan te raden?

Een CAR- of Montageverzekering biedt voor de onderaannemer de zekerheid dat het door hem uitgevoerde werk is gedekt op uw eigen polis. Dit geldt ongeacht de verzekering en de polisbepalingen van de hoofdaannemer.

Vragen? Graag een offerte? Neem contact op met Jacqueline.  

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer