Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéWoningWoonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Met een Woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis. Een brand of lekkage zorgt al snel voor veel schade. Als u een eigen (koop)huis heeft is het dus verstandig om uw huis goed te verzekeren. De meeste verzekeraars hebben twee soorten dekkingen: De Woonhuis verzekering met Extra Uitgebreide dekking en de Woonhuisverzekering met All Risk dekking. U kunt ook de ramen van uw woning verzekeren met de Glasverzekering.

De Woonhuisverzekering met Extra Uitgebreide dekking

Uw huis is onder andere verzekerd tegen schade door storm, brand, blikseminslag, inbraak, vandalisme, ontploffingen en aanrijdingen. Ook de bijgebouwen zijn verzekerd, bijvoorbeeld uw garage of tuinhuisje. Uw tuinaanleg is ook verzekerd.

De Woonhuisverzekering met All Risk dekking

Uw huis is onder andere verzekerd tegen schade door storm, brand, blikseminslag, inbraak, vandalisme, ontploffingen en aanrijdingen en ook tegen alle andere gebeurtenissen van buitenaf. Ook de bijgebouwen zijn verzekerd, bijvoorbeeld uw garage of tuinhuisje. Uw tuinaanleg is ook verzekerd.

Glasverzekering

Deze verzekering kunt u bij uw Woonhuisverzekering nemen. U verzekert hiermee de ramen van uw woning tegen breuk.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

Productwijzer Opstalverzekering
Diana Tax

Hulp nodig?
Neem contact op met Diana Tax

mail of bel 024-6495008

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer