Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéWoningInboedelverzekering

Inboedelverzekering

Zekerheid voor uw spullen in en om uw huis. De Inboedelverzekering biedt een oplossing bij kleine ongelukjes. Maar ook de grote schades zoals bij brand, storm, inbraak en wateroverlast.

De meeste verzekeraars bieden twee dekkingen: De Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking en de Inboedelverzekering met All Risk dekking. Daarnaast kunt u de ramen in uw woning verzekeren met de Glasverzekering.

Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking

Uw inboedel is verzekerd tegen een aantal gebeurtenissen zoals schade door water, brand, inbraak, vandalisme en neerslag.

Inboedelverzekering met All Risk dekking

Uw inboedel is verzekerd tegen dezelfde gebeurtenissen als de Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking, maar ook tegen bijna alle andere (plotselinge) gebeurtenissen van buitenaf.

Glasverzekering

Deze verzekering kunt u bij uw inboedelverzekering nemen. U verzekert hiermee de ramen van uw woning tegen breuk.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.
 

Productwijzer Inboedelverzekering
Laura Brouwers

Hulp nodig?
Neem contact op met Laura Brouwers

mail of bel 024-6495019

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer