Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVrije tijdReisverzekering eenmalig

Reisverzekering eenmalig

Een reisverzekering kunt u per reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie gaat, is een Kortlopende Reisverzekering ideaal. U maakt daarmee een voordelige keuze én u bent goed verzekerd. Waar u ook naartoe gaat. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar!

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij de vele uitbreidingen kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

Productwijzer Reis- en/of annuleringsverzekering
Diana Tax

Hulp nodig?
Neem contact op met Diana Tax

mail of bel 024-6495008

Via onderstaande button kunt u een berekening maken voor uw reisverzekering en eventueel direct afsluiten.

Berekenen en direct afsluiten

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer