Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVrije tijdReisverzekering doorlopend

Reisverzekering doorlopend

Het hele jaar door verzekerd

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. U kunt de Doorlopende Reisverzekering tegelijk afsluiten voor alle gezinsleden. Iedereen is dan ook afzonderlijk verzekerd. Dus als uw zoon of dochter apart op vakantie gaat, geldt de dekking ook. Wel zo handig. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar.

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u uw Doorlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt. 

Productwijzer Reis- en/of annuleringsverzekering
Diana Tax

Hulp nodig?
Neem contact op met Diana Tax

mail of bel 024-6495008

Via onderstaande button kunt u een berekening maken voor uw doorlopende reisverzekering en eventueel direct afsluiten.

Berekenen en direct afsluiten

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer