Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVrije tijdCaravanverzekering

Caravanverzekering

Gaat u met uw caravan of vouwwagen op vakantie? Zolang deze gekoppeld is aan uw auto, bent u via uw autoverzekering verzekerd tegen schade die u daarmee veroorzaakt bij anderen.

Een afzonderlijke caravanverzekering is niet verplicht. Maar wel raadzaam! De caravanverzekering zorgt ervoor dat uw caravan, stacaravan of vouwwagen ook tijdens het verblijf op de camping verzekerd is. Bijvoorbeeld door een aanrijding, brand, storm of diefstal. Uw spullen in de caravan (inventaris) en uw voortent of aanbouw kunt u ook meeverzekeren. U moet dan wel de waarde van die spullen aan ons opgeven. Zodat u zorgeloos op vakantie kunt, in binnen- en buitenland.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt. 

Productwijzer Caravanverzekering
Bart Oosterhout

Hulp nodig?
Neem contact op met Bart Oosterhout

mail of bel 024-6495009

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer