Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVrije tijdAnnuleringsverzekering doorlopend

Annuleringsverzekering doorlopend

Uw vakantie afzeggen of halverwege afbreken

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? De Doorlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor uw vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. 

Gaat u per jaar meer dan eens op vakantie? Soms lang, soms kort, soms ver weg en soms lekker dichtbij huis? Dan mag een Doorlopende Annuleringsverzekering niet ontbreken. Dan is een annuleringsverzekering die u voor eens en altijd afsluit, wel zo makkelijk. De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar!

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd tegen annuleringskosten. Hoe vaak u ook op reis gaat en of u uw reis nu lastminute of ruim van tevoren boekt. Tip: samen met een Doorlopende reisverzekering heeft u echt nergens geen omkijken meer naar.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.
 

Diana Tax

Hulp nodig?
Neem contact op met Diana Tax

mail of bel 024-6495008

Via onderstaande button kunt u een berekening maken voor uw doorlopende annuleringsverzekering en eventueel direct afsluiten.

Berekenen en direct afsluiten

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer