Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVervoerMotorverzekering

Motorverzekering

Met de motor bent u extra voorzichtig in het verkeer. U weet hoe kwetsbaar u bent. Dat geldt ook voor uw motor zelf. Daarom kiest u voor een prima motorverzekering.

Motorverzekering: welke dekking moet je kiezen?

Bij een motorverzekering moet u de motor minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid). Dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die u met uw motor veroorzaakt aan derde wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen motor.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus, wa + of WA extra genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen motor vergoed bij o.a. brand en diefstal. Schade aan uw eigen motor die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (All Risk). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen motor vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een motorverzekering. U kan zelf bepalen welke u nodig vindt.

Ongevallen Inzittenden

Uitkering bij overlijden en invaliditeit t.g.v. een ongeval

Schadeverzekering Inzittenden

Dekking van materiële en letselschade t.g.v. een ongeval

Rechtsbijstand

Voor rechtshulp

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.
 

Productwijzer Motorverzekering
Diana Tax

Hulp nodig?
Neem contact op met Diana Tax

mail of bel 024-6495008

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer