Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVervoerBromfietsverzekering

Bromfietsverzekering

Met de bromfiets bent u extra voorzichtig in het verkeer. U weet hoe kwetsbaar u bent. Dat geldt ook voor uw bromfiets zelf. Daarom kiest u voor een prima bromfietsverzekering.

Bromfietsverzekering: welke dekking moet je kiezen?

Bij een bromfietsverzekering moet u de bromfiets minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid). Dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die u met uw bromfiets veroorzaakt aan derde wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen bromfiets.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus, wa + of WA extra genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen bromfiets vergoed bij o.a. brand en diefstal. Schade aan uw eigen bromfiets die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (All Risk). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen bromfiets vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. U kan zelf bepalen welke u nodig vindt.

Ongevallen Inzittenden

Uitkering bij overlijden en invaliditeit t.g.v. een ongeval

Schadeverzekering Inzittenden

Dekking van materiële en letselschade t.g.v. een ongeval

Rechtsbijstand

Voor rechtshulp

Liesbeth Wensink

Hulp nodig?
Neem contact op met Liesbeth Wensink

mail of bel 024-6495011

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer