Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéVervoerAutoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering: welke dekking moet je kiezen?

Bij een autoverzekering moet u de auto minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid). Dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derde wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus, wa + of WA extra genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. brand en diefstal. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (All Risk). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. U kan zelf bepalen welke u nodig vindt.

Ongevallen Inzittenden

Uitkering bij overlijden en invaliditeit t.g.v. een ongeval

Schadeverzekering Inzittenden

Dekking van materiële en letselschade t.g.v. een ongeval

No Claim beschermer

Indien deze verzekering is afgesloten blijft u uw No Claim korting houden bij een schuldschade

Rechtsbijstand

Voor rechtshulp

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

Productwijzer Autoverzekering
Liesbeth Wensink

Hulp nodig?
Neem contact op met Liesbeth Wensink

mail of bel 024-6495011

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer