Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéU en uw gezinRechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

U staat in uw recht, dan zorgt u toch ook dat u het krijgt?

Wat kan u gebeuren?

De kans dat je partij wordt in een juridisch geschil is één op drie. Hier zijn vaak emotionele en financiële belangen mee gemoeid. U wilt er natuurlijk alles aan doen om uw recht te krijgen. De stap naar een advocaat is kostbaar wanneer je bedenkt dat € 250,- per uur een normaal tarief is. Steeds meer mensen sluiten daarom een rechtsbijstandverzekering.

Volledige bescherming

Een rechtsbijstandverzekering biedt u de zekerheid van deskundige juridische hulp en voorkomt de hoge kosten van een juridische procedure. Een rechtsbijstandverzekering biedt u en uw gezin op dit gebied volledige bescherming. U heeft de keuze uit diverse modules, ieder met zijn eigen dekkingsgebied

Deskundige juristen staan voor u klaar

Een rechtsbijstandverzekering werkt op twee manieren. Vrijwel alle kosten van juridische hulp zijn verzekerd én je schakelt met één telefoontje een deskundig jurist in. De jurist neemt alle zorgen uit handen en gaat voor het beste eindresultaat.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

 

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering
Rob Willemsen

Hulp nodig?
Neem contact op met Rob Willemsen

mail of bel 024-6495010

Regel uw recht nu en sluit hier online af!

Wilt u persoonlijk advies? Bel dan direct met Rob 024-6495010 of klik hier om een afspraak te maken.

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer