Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéLevensverzekeringUitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Wat kost een uitvaart?

uitvaartkostenmeter

Wat zijn de grafkosten per gemeente?

Grafkostenmeter

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

Productwijzer

Productwijzer Natura uitvaartverzekering
Bart Oosterhout

Hulp nodig?
Neem contact op met Bart Oosterhout

mail of bel 024-6495009

Advies over een uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Want met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw familie of andere naasten de kosten van uw uitvaart moeten betalen.

Bijmans Assurantiën adviseert u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past.

Passende verzekering
 

Voor mensen die geen uitvaartverzekering willen of kunnen afsluiten is er het Monuta Depositofonds. Dit is geen verzekering, maar een manier om te sparen voor uw uitvaart. Ook op latere leeftijd kunt u nog deze voorziening treffen. Het Depositofonds kan ook een prima aanvulling zijn op uw bestaande verzekering.

Waarom Monuta?
 

Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Met haar jarenlange ervaring helpt Monuta nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Op deze manier is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Daarom werken wij graag met hen samen. Ook de klanten van Monuta zijn tevreden. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat het Verbond van Verzekeraars heeft laten uitvoeren door onderzoeksbureau GfK, werd Monuta namelijk als beste beoordeeld.

Monuta heeft een landelijk netwerk van uitvaartcentra en betrokken medewerkers. Bovendien voldoet zij aan het Keurmerk Uitvaartzorg, dit keurmerk geeft u zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming. Monuta voldoet aan de strenge criteria en is er trots op dat zij als een van de eerste bedrijven het keurmerk mocht ontvangen.Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passende Monuta uitvaartverzekering. Zo kunt u kiezen voor het verzekeren van een pakket van diensten, met daarin een vrij te besteden bedrag. Hiermee dekt u de belangrijkste kosten bij overlijden als Monuta de uitvaart verzorgt. Het vrij te besteden bedrag kunt u gebruiken voor aanvullende wensen. Een geldbedrag verzekeren kan ook, met de Uitvaart Geld-verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf.
De uitvaartverzekeringen van Monuta bieden u een goede dekking tegen een zeer scherpe premie en bovendien zijn uw kinderen gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

 

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer