Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

PrivéLevensverzekeringOverlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

U wilt er het liefst niet aan denken. Toch is het een hele geruststelling om te weten dat u de zaken goed heeft geregeld als u of uw partner onverhoopt komt te overlijden. U wilt dat uw gezinsinkomen op peil blijft als u of uw partner komt te overlijden. Met een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) blijven uw nabestaanden goed verzorgd achter. U spreekt van tevoren af voor welk bedrag u zich verzekert. En u legt vast tot wanneer de verzekering loopt. Als u voor deze einddatum overlijdt, ontvangen uw nabestaanden het verzekerd bedrag.

Belangrijke punten

  • U kunt de verzekering alleen voor uzelf afsluiten of samen met uw partner.
  • U ontvangt een lagere premie bij niet roken en een normaal lichaamsgewicht.
  • U bepaalt tot wanneer de verzekering loopt. Er geldt een minimum looptijd van 5 jaar.
  • U kiest een verzekerd bedrag.
  • U vult een gezondheidsverklaring in.

Bereken hier globaal het te verzekeren bedrag

Via de rekenmodule aan de rechterzijde kunt u met behulp van een paar vragen een globale indicatie krijgen van het te verzekeren bedrag en de financiële gevolgen van overlijden. Wij adviseren u echter om een afspraak te maken met één van onze adviseurs om advies in te winnen bij het afsluiten van dit complexe product.

Productwijzer

Het Verbond van Verzekeraars heeft voor alle verzekeringen productwijzers gemaakt. In de productwijzer (PDF) staat algemene informatie over de verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Met de productwijzers ziet u meteen wat de verzekering u biedt. Ook kunt u bekijken of u de verzekering echt nodig hebt.

 

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering
Bart Oosterhout

Hulp nodig?
Neem contact op met Bart Oosterhout

mail of bel 024-6495009

Door op onderstaande afbeelding te klikken kunt u globaal inzicht verkrijgen in de financiële gevolgen indien uw partner onverhoopt komt te overlijden. Vervolgens ziet u ook de premie van een overlijdensrisicoverzekering die dit probleem kan oplossen. Voor meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met ons kantoor.

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer