Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Wat een pech, fiets weg!

Wat een pech, fiets weg!

Of je jouw fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of tijdens het mooie zomerweer lange fietstochten maakt. Niets is vervelender dan met pech stil te komen staan. En aan diefstal van jouw fiets wil je al helemaal niet denken. Sluit daarom een fietsverzekering af. Met bijvoorbeeld een pechhulp service is hulp altijd binnen handbereik. En wordt jouw fiets gestolen? Dan wordt het geld binnen een aantal werkdagen overgemaakt naar jouw rekening. Dat is wel zo prettig.
 

Kortlopend of doorlopend

Je kan kiezen om een kortlopende of doorlopende fietsverzekering af te sluiten. Een kortlopende fietsverzekering geldt voor een periode van drie of vijf jaar. Wil je liever per jaar verzekerd zijn? Dan kan je een doorlopende fietsverzekering afsluiten. Je betaalt deze verzekering bijvoorbeeld per maand en na een periode van één jaar, kun je deze op elk moment opzeggen. Een fietsverzekering is af te sluiten voor elk soort fiets. Van e-bike tot stadsfiets. Zowel nieuw als tweedehands.
 

Kies zelf wat je verzekert

Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Een aantal fietsverzekeringen is daarom flexibel opgebouwd. Je kunt kiezen voor een dekking voor alleen diefstal, of deze uitbreiden met schade en pechhulp. Onderstaande polisvoorwaarden zijn vaak van toepassing:  
 

Diefstal

  • Wordt jouw fiets gestolen? Dan ontvang je in de eerste drie jaar de aankoopwaarde terug.
  • De aankoopwaarde wordt binnen een aantal dagen uitgekeerd.
  • Jouw fiets is wereldwijd verzekerd tegen diefstal.
  • Je kan deze dus gerust meenemen op vakantie.

Diefstal, schade en pechhulp

  • Heb je pech onderweg? Dan komt een gecertificeerde fietsenmaker naar jou toe met een bus die volledig is ingericht als mobiele werkplaats.
  • In 95% van de gevallen kan jouw fiets ter plekke worden gerepareerd.
  • Eventueel worden jij en jouw fietspartner naar een locatie naar keuze vervoerd.
  • Je wordt geholpen in heel Nederland.
Heb jij behoefte aan maatwerk? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij zijn je graag van dienst.
 

Let op! 

Wanneer je alleen een inboedelverzekering hebt wordt de fiets alleen vergoed na braak aan jouw huis of schuur. Wanneer jouw fiets daarbuiten staat wordt er niets vergoed. Het is daarom  belangrijk om een fietsverzekering af te sluiten. Wanneer je een diefstalschade op je fietsverzekering claimt moet je altijd twee sleutels kunnen overleggen. Zet jouw fiets daarom altijd op slot!
 
AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer