Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Toppers Nick en Femke lopen de 100ste Vierdaagse!

Toppers Nick en Femke lopen de 100ste Vierdaagse!

Dit jaar vindt de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse plaats. De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks meer dan 40.000 wandelaars deelnemen en dit jaar zelfs meer dan 50.000. Vanuit heel de wereld komen de wandelaars naar Nijmegen om in de mooie en bosrijke omgeving van Nijmegen te wandelen. De 100ste Vierdaagse gaat op dinsdag 19 juli van start waarna op woensdag 20 juli de ‘Dag van Wijchen’ plaatsvindt.
 
Tijdens de ‘Dag van Wijchen’  wordt een deel van de Wijchense Kasteellaan omgetoverd tot ‘The Magic Mile’. De wandelaars worden verwelkomd door een DJ, koren, confetti, tribunes gevuld met toeschouwers en nog veel meer. ‘The Magic Mile’ begint voor de deur van Bijmans Assurantiën en loopt tot de Ringlaan. Dit mooie initiatief wordt georganiseerd door de bewoners van de Kasteellaan en Bijmans Assurantiën draagt hier graag aan bij.
Onder de wandelaars is Bijmans Assurantiën goed vertegenwoordigd! Collega’s Femke van Workum en Nick Derks lopen namelijk ook mee. Femke gaat voor de derde keer de afstand van 40 kilometer trotseren. Nick gaat op zijn beurt voor de vijfde keer aan de slag met 50 kilometer.
 
Femke over de Vierdaagse: “De Vierdaagse is een evenement dat vooral erg veel gezelligheid kent. Alle wandelaars zijn tijdens deze vier dagen één grote familie. Jong of oud, dat maakt niet uit. Met z’n alle proberen we er een groot feest van te maken. Het Vierdaagsekruis krijg je overigens niet voor niks hoor.. Blaren & spierpijn.. Je moet er wel wat voor over hebben. Maar als de Via Gladiola dan eindelijk in zicht komt dan zweef je, dan ben je trots! Het geeft je echt een ‘kick’ als je die vier dagen zwoegen hebt volbracht. Samen met mijn zus kijk ik er ook dit jaar zeker weer naar uit.”
 
“De Vierdaagse begon voor mij met het cadeautje voor Vaderdag in 2012. Ik vond het belangrijk om samen met mijn vader een sportieve hobby op te pakken. Hij was erg enthousiast over het cadeautje en inmiddels doet de helft van de familie mee. De ‘Dag van Wijchen’ blijft mijn meest favoriete dag, maar wat mij altijd het meest bijblijft is de finish aan het einde van de Via Gladiola. Wat een feest, wat een gezelligheid en wat een ontlading. Ik kijk erg uit naar de 100ste editie, want dat maakt het Vierdaagsefeestje van dit jaar nét wat specialer.”, aldus Nick.
 
Het team van Bijmans Assurantiën wenst Femke en Nick veel succes!
 
 
AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer