Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Seminar Informatie Beveiliging / Cyberrisk 5 november 2015

Seminar Informatie Beveiliging / Cyberrisk 5 november 2015

Incidenten op het gebied van informatiebeveiliging hebben een steeds grotere impact en meer dan de helft wordt (meestal onbewust) veroorzaakt door onzorgvuldig handelen van medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie niet negatief in het nieuws komt? 

Bijmans Assurantiën verzorgt, in samenwerking met de adviseurs van iborgadvies en Turien & Co. Assuradeuren, een seminar over informatiebeveiliging. Kosteloos en in een ongedwongen sfeer wordt u bijgepraat over hoe uw risico’s kunt herkennen en beheersen.

Aan bod komt waarom informatiebeveiliging ook voor het MKB belangrijk is en welke pragmatische maatregelen organisaties zelf kunnen nemen om de risico’s te beperken. Duidelijk zal worden dat informatiebeveiliging veel meer omvat dan alleen IT- of Internet beveiliging. 

Bovendien wordt uitleg gegeven over regelgeving en de aanstaande veranderingen daarin. Zo wordt op 1 januari 2016, vooruitlopend op Europese wetgeving, nieuwe wetgeving van kracht, die de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) vervangt. Dit brengt (nieuwe) verplichtingen en strengere sanctiemaatregelen met zich mee.

Onze gespecialiseerde partner voor dit seminar is iborgadvies, dat kleine en middelgrote organisaties ondersteunt met advies en diensten op het gebied van Informatie Beveiliging. Meer informatie kunt u terugvinden op www.iborgadvies.nl.

Aanvullend hierop zal Turien & Co. Assuradeuren u informatie geven over cyberrisico’s en de verzekeringsmogelijkheden toelichten. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.turien.nl/producten-werkgever/aansprakelijkheid/data-risks-124

Wij nodigen u uit voor dit seminar bij Zaal Verploegen in Wijchen op donderdag 5 november 2015. Ontvangst is vanaf 16.00 uur. De presentaties duren van 16:30 uur tot ca. 18.00 uur, waarna u nog tot circa 19:00 uur gelegenheid heeft tot napraten.

Graag ontvangen we bevestiging van uw deelname via h.bijmans@bijmans.nl en met hoeveel personen u komt.

We zien u graag op 5 november!

Met vriendelijke groet, 
Hans Bijmans
 
 
AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer