Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Nieuwe Annuleringsverzekering met Allrisk dekking

Nieuwe Annuleringsverzekering met Allrisk dekking

U heeft misschien een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering is dan erg handig. Dit geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Wel zo makkelijk. 

Ziekte bij de reiziger zelf of een familielid of het overlijden van een geliefde bleken vorig jaar de belangrijkste reden om de vakantie te annuleren of vroegtijdig af te breken (85%). Op verre afstand (7%) volgt de claim voor ongebruikte reisdagen door ziekenhuisopname op vakantie. Ook echtscheiding en werkloosheid zijn redenen om de vakantie te annuleren.

Bij de Europeesche Verzekeringen kunt u nu ook kiezen voor een Allrisk Annulering, dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of eerder naar huis terugkeert. Doet u dat om een in de polisvoorwaarden genoemde standaard reden, zoals ziekte/overlijden van een familielid in de eerste of tweede graad ? Dan krijgt u 100% vergoed. Doet u dat om een andere reden? Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek is geworden, of al u toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen? Dan krijgt u 75% van de annuleringskosten of afbrekingsvergoeding uitgekeerd.

U heeft geen recht op een uitkering als u de reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken omdat:
•  u geen zin meer heeft; 
•  de weersomstandigheden niet goed zijn. Bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon; 
•  de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is; 
•  er zich een calamiteit voordoet die het Calamiteitenfonds vergoedt.

Wilt u deze annuleringsverzekering van de Europeesche, laat het ons dan weten.

AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer