Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Nieuwe aanwinsten bij Bijmans Zakelijk

Nieuwe aanwinsten bij Bijmans Zakelijk

Wilma Juriens

Met het verwelkomen van Wilma Juriens heeft Bijmans Assurantiën wederom ruime ervaring binnengehaald. Wilma heeft voorheen ruim 26 jaar bij Rabobank gewerkt en heeft zich gedurende deze periode gespecialiseerd in de wereld van verzekeringen. Samen met Saskia van Nistelrooy vormt zij het team dat Financieel Adviseur Bedrijven Guido Devilee ondersteunt.
 
Wilma is een liefhebber van het Beugense natuurgebied ‘De Vilt’ in Noord-Brabant. In haar vrije tijd wandelt Wilma graag een rondje ter ontspanning en geniet van al het moois dat deze natuurparel te bieden heeft. 
 
Wilma is enthousiast over haar nieuwe baan en blijft wat haar betreft nog lang verbonden aan Bijmans Assurantiën. Misschien spreek je Wilma binnenkort voor het juiste zakelijke advies op maat. Zij staat je graag te woord.
 

 

Saskia van Nistelrooy

Onlangs heeft Bijmans Assurantiën Saskia van Nistelrooy mogen verwelkomen als medewerker Binnendienst Verzekeringen Zakelijk. Saskia neemt haar kennis, die zij heeft opgedaan bij Allianz Nederland in Rotterdam en bij een verzekeringsadviseur waar zij twaalf jaar heeft gewerkt, mee om het Bijmans-team te komen versterken. Samen met Wilma Juriens vormt zij het team dat Financieel Adviseur Bedrijven Guido Devilee ondersteunt.
 
Als moeder van drie kinderen in de leeftijden van 3, 4, en 6 was een baan in Rotterdam lastig te combineren met een woning in Noord-Brabant. Daarom koos Saskia voor een nieuwe uitdaging bij ons regionaal opererende verzekeringskantoor. Saskia is in haar vrije tijd druk bezig met de verbouwing van haar huis. Als ontspanning gaat ze regelmatig hardlopen in het Brabantse land. 
 
Wat Saskia betreft is Bijmans Assurantiën een leuk kantoor met allemaal leuke collega’s. Misschien spreek jij Saskia  binnenkort aan de telefoon. Zij is je graag van dienst. 
 
AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer