Vragen? Hulp nodig? Bel ons:
024 - 649 50 00

Home Nieuws Nick en Maarten aan de slag bij Bijmans

Nick en Maarten aan de slag bij Bijmans

Nick Derks

 
Onlangs heeft Bijmans Assurantiën Nick Derks mogen verwelkomen als kersvers verzekeringsadviseur. Momenteel houdt Nick zich bezig met particuliere dienstverlening en op termijn zal hij zich voornamelijk gaan richten op onze zakelijke dienstverlening. Naast het adviseren van onze klanten zet Nick zich in voor een effectief communicatiebeleid en gedegen vormgeving.
 
Nick woont in het centrum van Wijchen en op loopafstand van ons kantoor. Als Wijchenaar is Nick vrijwillig actief bij de lokale hockeyclub en bij de Wijchense Kasteelfeesten. In zijn vrije tijd hockeyt hij zelf of is hij aan het trainen voor de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Bovendien draagt Nick zijn steentje bij aan de lokale politiek in de gemeenteraad van Wijchen.
 
Nick over Bijmans Assurantiën: “Ik vind het geweldig om bij een regionale en betrokken dienstverlener werkzaam te zijn. Daarnaast is de sfeer bij Bijmans Assurantiën ontzettend positief. Dit maakt dat ik uitkijk naar een succesvolle langdurige samenwerking.”
 

 

Maarten Jongkind

 
Recent is Maarten Jongkind als particuliere en zakelijke schadebehandelaar bij Bijmans Assurantiën begonnen. Maarten heeft voorheen bij een verzekeringsmaatschappij en een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. Maarten behandeld gedreven de schades voor collega’s Hans Bijmans, Guido Devilee en Rob Willemsen. 
 
Maarten woont samen met zijn partner in Wijchen en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met zijn vijf huisdieren. Ter ontspanning houdt hij zich bezig met zijn grote hobby astronomie. Hier kan hij volledig in opgaan en is hier wekelijks mee bezig.
 
“Graag werk ik bij een kantoor dat de ruimte biedt om servicegericht te werken. Bij Bijmans Assurantiën kan dit en ik hoop dat nog lang te kunnen blijven doen. Misschien spreken we elkaar binnenkort als je onverhoopt een schade hebt of advies nodig hebt. Ik ben je graag van dienst.”, aldus Maarten.
 
AdFizBijmans Assurantiën is aangesloten bij Adfiz:de branchevereniging
van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland
© 2012 | disclaimer